Hääkutsut ja kortit

Vanhanajan tuntua hääkutsuihin
Mikäpä olisikaan sen romanttisempaa kuin kirjoittaa hääkutsut oikean vanhanajan kirjeen muotoon. Tai sulkea kirjekuori tai koristella kortti kauniilla perinteisellä sinetillä...Kauniit hääaiheiset kalligrafia- ja sinettipakkaukset sisältävät tarvikkeet kauniiden ja romanttisten kutsujen ja korttien valmistukseen.

Tekstaaminen oikealla mustekynällä ja nestemäisellä musteella ei ole pienen harjoittelun jälkeen kovinkaan vaikeaa. Kunhan muistat, että kaikki viivat pitää vetää kynällä aina alas päin, jolloin muste juoksee terästä sujuvasti paperille ja kynän terä pysyy hyvässä kunnossa. Tekstatessa voit hyvin käyttää omaa persoonallista käsialaasi tai halutessasi voit ottaa vinkkejä kirjaimien muotoihin kalligrafia-aiheisista kirjoista.

Kalligrafia hääpakkaukset

Kalligrafiapakkauksia on kaksi erilaista. Toisessa pakkauksessa on kaikki, mitä tarvitset kauniin kutsun kirjoittamiseen, eli sulkakoristeinen mustekynä, erilaisia kirjoitusteriä, mustetta sekä lasinen astia musteelle. Pienemmässä pakkauksessa on kaunis mustekynä, mustetta sekä posliininen astia musteelle.

Lakkatangosta sulatettu ja metallileimasimella kuvioitu sinetti tuo kutsukortteihin romanttista vanhan ajan tuntua. Sinetillä voi kiinnittää vaikka silkkinauhan kortin koristeeksi. Sinetti- pakkauksessa on romanttinen sydänkuvioinen sinettileimasin sekä hopeanvärinen lakkatanko.

Tekstiilitussit - 3,20e kpl.

Kaksipäinen: sivellinkärki & 0,2mm kärki.
Vesipohjainen, hajuton, happo- ja ksyleenivapaa pigmentti.

Valon- ja vedenkestävä, suositellaan silityskiinnitystä.
Sopii puuvillalle, pellavalle, polyesterille jne.

Kapealla kärjellä teet esimerkiksi ääriviivat, rajaukset ja merkkaamiset... Sivellinkärki on omiaan isoille pinnoille, vapaaseen maalaamiseen, leimaustöihin jne.

 

L&B Krakleraaus

Ajan patinaa
Krakleerauksella tai toisella nimellään krakeloinnilla tuotteen pinnasta saadaan halkeillut ja patinoidun näköinen. Pinta on ikäänkuin ajan myöden rapistunut sekä muuttunut kuluneen ja vanhan näköiseksi. Lähemmäs oikeaa kuluneen näköistä pintaa päästää käyttämällä kaksivaiheista krakleeraustekniikkaa, jossa halkeamat saadaan lopuksi näkyviin tummalla patinointivoiteella.

 

© Top Art 2006