Kynät ja liidut

Lyljykynät, hiilikynät, vesivärikynät, hiilet, pastellikynät...

Winsor & Newton
Winsor & Newtonin Soft Pastelsit ovat korkealaatuisia taiteilijatason kuivapastelliliituja. Niiden värit ovat kirkkaita, voimakkaita ja puhtaita. Valikoima on suunniteltu niin, että värejä joutuu sekoittamaan mahdollisimman vähän. Jokaista väriä on 5 eri sävyvariaatiota eli valikoimassa on yhteensä 200 eri sävyä. Kaikilla väreillä on hyvä valonkestävyys luokitus.

Conte a Paris
Conte kuivapastelliliitujen kirkkaat sävyt houkuttelevat piirtämään, kokeile muotokuviin, asetelmiin, maisemiin.

Derwent
Derwent pastellikynät tarjoavat pastellien värikkään loisteliaisuuden käytännölliseen ja helppokäyttöiseen puiseen rasiaan pakattuna. Niitä voidaan sekoittaa keskenään ja sulauttaa toisiinsa tavanomaisten pastellien tapaan, mutta ne sopivat helpon hallittavuutensa takia varsinkin tarkkuutta vaativaan yksityiskohtaisempaan työhön. Derwent pastellikyniä on saatavissa 90 loistavaa väriä, niitä voidaan käyttää märkinä tai kuivina sekä erinomaisesti myös muiden piirustusvälineiden kanssa.

DERWENT WATERCOLOUR - vesivärikynät

Kaikki taiteilijat haluavat elämyksiä ja kun käytät Derwent vesivärikyniä, voit antaa mielikuvituksesi lentää. Ne ovat luultavasti kaikista monipuolisimmat kynät mitä on koskaan valmistettu ja niillä on mahdollista luoda mitä erilaisempia jännittäviä tehoja ja vaikutelmia.

 

© Top Art 2006