Askartelutarvikkeet

 

L&B Hobby on korkealaatuinen sarja, joka pitää sisällään monia erilaisia vesiliukoisia askarteluvärejä.

Talonpoikaisvärit ja lakkavärit ovat molemmat vesiohenteisia ja nopeasti kuivuvia. Talonpoikaisvärin lopputulos on mattapintainen ja lakkavärin kiiltäväpintainen. Lasi- ja keramiikkavärit maalataan kuivalle, rasvattomalle ja puhdistetulle pinnalle.

L&B Glass & Tile - värit lasille ja keramiikalle Valikoima Lasi ja Keramiikka-väreillä voit maalata lasille, keramiikalle, posliinille ja kaikille muille tasaisille pinnoille. Värit ovat kestäviä ilman kuumennusta maalatessasi sisätilojen koristepintoja (ikkunalasit, juomalasit, maljakot jne.). Koriste-esineiden pintoja maalatessasi värit kestävät pesun astianpesukoneessa kuumennettuasi maalatut esineet tavallisessa uunissa. Siveltimet ja muut työvälineet puhdistetaan vedellä. Värivalikoima käsittää 26 peittävää ja puolipeittävää värisävyä sekä 18 läpikuultavaa värisävyä, 3 rajausväriä, maalausaineita, puhdistusaine ja vernissoja.

TULIP 3D Monikäyttöväri Tulip -värit ovat oiva tapa koristella ja uudistaa erilaisia kangaspintoja. Tee koristekuvioita sisustustekstiileihin tai uudista vaikka vanhat vaatteet kauniilla kuvioilla. Tulip -väreillä voit koristella kankaan lisäksi myös monia muita materiaaleja, kuten puuta, kipsiä, posliinia, lasia, metallia ja pahvia. Tulip -väreillä tehtyjä koristekuvioita ei tarvitse erikseen kiinnittää, kuviot ovat kangaspinnalla kuivuttuaan konepesun (40°) sekä käsinpesun kestäviä. Kuvioituja kankaita pestäessä tulee välttää valkaisuaineiden käyttöä, rumpukuivausta sekä kuivapesua. Kuvioidut tuotteet tulee aina silittää pölyttömällä pehmeällä alustalla kankaan nurjalta puolelta. Tulip -värejä on saatavissa kaikkiaan 100 eri sävyä useilla erilaisilla erikoisefekteillä.

Tulip sopii kaikille pinnoille. Useita eri tekniikoita, kuten serviettiliimausta tai sapluunamaalausta, voidaan yhdistää. Jos haluat luoda väripintoja Tulipilla, levitä 2 tai 3 väriä siveltimellä tai sienellä halutusta efektistä riippuen. Tulipin kiinnittymistä voidaan myös voimistaa, etenkin sinkki- tai muovipintaan, levittämällä ensimmäinen kerros valkoista akryyliväriä (valkoinen väripinta). Kun se on kuivunut, levitä Tulip suoraan maalauskärjellä, jotta saat kolmiulotteisen kohokuvion. Odota 24 tuntia ennen kuin taitat suojaavan akryylilakan. Puhdista koristelut pyyhkimällä niitä varovasti märällä liinalla. Lämpölaajenevat Puffy-värit tarvitsevat kuivuttuaan 5 minuutin silityksen kankaan nurjalta puolelta keskilämmöllä ja suojaamalla väriä liinalla.


TULIP - lajitelmat Tulip-timanttilajitelmat sisältävät 3 erikokoista timanttia tietyn tyyppisestä timantista. Timantteja on saatavana 7 erilaista: pyöreitä, sileitä pyöreitä, sydämmiä, neliöitä, tähtiä, perhosia ja kukkia.

Koristele luomuksesi korukivillä, helmillä, itämaisilla peileillä ja muilla koristeilla.

Kaikki lisätarvikkeet liimataan suoraan Tulip-väreillä. Laita suuri tippa väriä suoraan koristeltavalle pinnalle, aseta koriste paikalleen ja tasoita se pintaan lyijykynän kärjellä, jotta saat sileän reunan. Anna kuivua 72 tuntia. Gellies-geelivärin Clear-sävyllä saat l ä p i k u u l t a va n liimauksen.

2 suukappaletta saatavilla: ohut yksityiskohtiin ja Colour Point -väripistekniikkaan (helmitehoste), leveä kirjoittamiseen. Niin kauan kuin väri on märkää, voit korjata virheitä pyyhkimällä lämpimään veteen tai spriihin kastetulla liinalla. Ole varovainen, ettet vahingoita joidenkin kankaiden väriä, kokeile etukäteen. Suojaa työskentelytaso, Tulip on pysyvä väri. Avaamisen jälkeen ilmakuplaton pullo on säilytettävä alassuin. Kärki voidaan irrottaa ja puhdistaa lämpimällä vedellä käytön jälkeen.

koristelasit lasit1

Koristelasit

Koristelemalla juomalaseja saat kattaukseen ilmettä. Tulip-koristeluväreillä maalaat helposti koristeet käyttämällä apuna niiden terävää nokkaa. Tulip-värituubista väri juoksee tasaisesti ja tarkasti.

Näiden juomalasien koristelussa on käytetty läpikuultavaa Tulip-väriä koristeellisen ilmeen aikaansaamiseksi. Samalla värillä on juomalasien pintaan kiinnitetty Tulip-timantteja.

Tulip-tuotesarjasta löytyy laaja valikoima timantteja pieniä, suuria, pyöreitä ja kulmikkaita. Lisäämällä vielä kimalteita saat aikaan upeita kokonaisuuksia.

 

Postiosoite: TOP ART NI-TAR, Hakaniemen halli, 00530, Helsinki, Finland, gsm: +358 50 5846036 E-Mail 

 

© Top Art 2006